Referenser

Revelopment utvecklas framgångsrikt med starka och expansiva uppdragsgivare. Många av våra uppdragsgivare har under åren valt att flytta över hela det interna etableringsansvaret innefattande nyetablering, omlokalisering, hyresförhandling och hyreskontraktsadministration på Revelopment. Det är ett fint bevis på att vi med kundperspektiv och långsiktighet skapar bestående värden i våra uppdragsgivares verksamhet. John H Larsson grundare till Revelopment Consulting

Power to the players

Gamestop är världens största återförsäljare av allt inom TV- och datorspel. Kedjan har nästan 5000 butiker på tre kontinenter och har en ledande position i sin genre i köpcenter och i city-lägen.

Gamestop har utvecklat sitt koncept till Gamestop+ som innebär en större satsning på både secondhand-marknad, inbyte och försäljning av begagnade spel samt ThinkGeek som omfattar diverse tillbehör, till exempel figurer, muggar, kläder mm som accessoarer till spelkulturen.

Revelopment hanterar hela Gamestops bestånd i Sverige, Norge och Finland gällande både nyetablering och omförhandling. Kedjan är offensiv och är ett brett koncept som passar både i cityläge och köpcenter. Ytorna varierar mellan 90-140 m2, beroende på om det är en Gamestop eller Gamestop+.