Referenser

Revelopment utvecklas framgångsrikt med starka och expansiva uppdragsgivare. Många av våra uppdragsgivare har under åren valt att flytta över hela det interna etableringsansvaret innefattande nyetablering, omlokalisering, hyresförhandling och hyreskontraktsadministration på Revelopment. Det är ett fint bevis på att vi med kundperspektiv och långsiktighet skapar bestående värden i våra uppdragsgivares verksamhet. John H Larsson grundare till Revelopment Consulting

Ett självklart val för hår- och skönhetsvård

LYKO är en varumärkesbutik för salongsexklusiva hårvårdsprodukter med en omsättning på 60 000 kronor per kvadratmeter.

LYKO´s resa mot att bli det självklara valet för hår och skönhet fortsätter. Fler konceptbutiker, expansion i Norge och en ännu bättre e-butik är bara början.

Vi ser ett oändligt antal möjligheter att fortsätta utveckla vår multi-kanalstrategi, parallellt med vidare etablering av fysiska butiker både i och utanför vår hemmamarknad. Med våra nya butiksöppningar kommer vi att utveckla vårt koncept och utbud ytterligare. Som en av Nordens ledande aktörer inom professionell hårvård och skönhet drivs vi av passionen för att erbjuda kundservice i världsklass och vår vision är att vara det självklara valet, i samtliga marknader där LYKO är verksamt.

Lyko samexisterar idag med såväl lokala hårsalonger som frisörkedjor. Vi söker framförallt lokaler i Göteborg, Stockholm, Östersund, Skövde och Arlanda. Ytorna bör vara mellan 140 till 180 kvadratmeter.