Referenser

Revelopment utvecklas framgångsrikt med starka och expansiva uppdragsgivare. Många av våra uppdragsgivare har under åren valt att flytta över hela det interna etableringsansvaret innefattande nyetablering, omlokalisering, hyresförhandling och hyreskontraktsadministration på Revelopment. Det är ett fint bevis på att vi med kundperspektiv och långsiktighet skapar bestående värden i våra uppdragsgivares verksamhet. John H Larsson grundare till Revelopment Consulting

Restaurangkedja med smaker från Asien

RoseGarden är Sveriges ledande restaurangkedja inom den asiatiska matkulturen. Vi har restauranger från Malmö i söder upp till Umeå i norr. Hos oss möts du av den traditionella asiatiska matfilosofin i en modern, okonstlad och spännande miljö. Vårt signum är vår matbuffé där vi alltid serverar tiotal olika maträtter tillagade och smaksatta med spännande ingredienser.

Inget är viktigare för oss än att gästerna ska äta gott, njuta och trivas. Vår mat lagas av kockar med lång erfarenhet av den asiatiska matlagningskonsten. Vi försöker att i första hand handla närodlad mat och svenska råvaror säger Rosegardens ägare Kevin Ha.

Nu söker RoseGarden lokaler i hela Sverige med stort fokus på Stockholm, Göteborg och södra Sverige. Storleken varierar från 200 till 800 kvadratmeter beroende på marknad, lokalens förutsättningar och villkor.