Referenser

Revelopment utvecklas framgångsrikt med starka och expansiva uppdragsgivare. Många av våra uppdragsgivare har under åren valt att flytta över hela det interna etableringsansvaret innefattande nyetablering, omlokalisering, hyresförhandling och hyreskontraktsadministration på Revelopment. Det är ett fint bevis på att vi med kundperspektiv och långsiktighet skapar bestående värden i våra uppdragsgivares verksamhet. John H Larsson grundare till Revelopment Consulting

I Godis 2.0 finns ingen plats för hyrfilm

– Hemmakvälls nya butikskoncept bygger på upplevelsen, en helt ny värld av godis. Idag finns det ingen rikstäckande godiskedja i sitt slag och vi kommer att presentera godis på ett nytt sätt, säger Stephan Andersson, vd för Hemmakväll.

Det nya konceptet innebär, förutom att filmuthyrningen upphör, bland annat att godissortimentet utökas och att butiken får en styling-station för kunderna att göra och pynta egna presentförpackningar.

På två år ska 50st nya butiker öppnas och Revelopment söker efter butikslägen i hela landet med stort fokus på Stockholm.