Referenser

Revelopment utvecklas framgångsrikt med starka och expansiva uppdragsgivare. Många av våra uppdragsgivare har under åren valt att flytta över hela det interna etableringsansvaret innefattande nyetablering, omlokalisering, hyresförhandling och hyreskontraktsadministration på Revelopment. Det är ett fint bevis på att vi med kundperspektiv och långsiktighet skapar bestående värden i våra uppdragsgivares verksamhet. John H Larsson grundare till Revelopment Consulting

Design och lekfullhet med Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen, tidigare TGR, är den danska designkedjan som gör en storsatsning i Sverige. Sedan starten 2008 har butikskedjan öppnat 45 butiker utspridda över hela landet. Nu gör företaget en offensiv satsning på att fortsätta växa samtidigt som man byter namn till Flying Tiger Copenhagen för att lyfta fram den danska designen och lekfullheten.

Revelopment ansvarar för butikskedjans etableringsfrågor med fokus på den fortsatta expansionen i Sverige. Designkedjan letar framför allt efter lokaler i medelstora och stora städer med minst 50 000 invånare. Lokalerna ska ligga i frekventa lägen med en lokalyta på cirka 200kvm.